Nordunik SE

Objekt har lagts till

Gå vidare till innehåll

30 DAGARS GARANTI

GRATIS FRAKT

Betalning senare med Klarna

53 000+ nöjda kunder

Kontakta oss:

Frakt och Leverans

Vi är glada att du handlar med oss, och vi vill se till att din upplevelse är så trevlig som möjligt. Här är några viktiga detaljer om dina beställningar:

Flera Paket: Ibland kan olika produkter från samma beställning komma i separata paket. Ingen anledning att oroa sig, vi gör detta för att snabba upp leveransen och få dina godsaker till dig snabbare!

Leveransadress: För att säkerställa att din beställning når dig korrekt och i tid, ta en stund att dubbelkolla och ange din leveransadress korrekt under utcheckningen. Din tillfredsställelse är vår prioritet, och vi vill undvika eventuella problem som orsakas av felaktig information.

Adressens Riktighet: Tänk på att vi inte kan ta ansvar för förlorade paket på grund av ofullständiga eller felaktiga adresser som lämnats av våra kunder. Att verifiera dina leveransuppgifter hjälper oss att säkerställa en smidig leveransupplevelse för dig.

Fraktalternativ: Under utcheckningen kommer du att ha friheten att välja din föredragna fraktmetod, inklusive vårt kostnadsfria alternativ. När du väljer detta alternativ betyder det att produkten kommer att skickas från en leverantör utanför landet.

Orderhantering och Leveranstider: Vi behandlar vanligtvis beställningar inom 2-3 arbetsdagar efter att din beställning har lagts. Efter behandlingen kan du förvänta dig att dina godsaker anländer inom en uppskattad leveranstid på 7-15 arbetsdagar. Medan dessa tider är ungefärliga, förstå att vi inte kan garantera specifika leveransdatum.

Spårningsdetaljer: När din beställning är behandlad skickar vi dig ett e-postmeddelande med fraktnummer för att spåra din leverans. Om du inte har fått ditt fraktnummer inom 5 arbetsdagar, tveka inte att kontakta oss på hello@nordunik.se och ange din beställningsnummer.

Möjliga Förseningar: Medan vi är engagerade i att leverera dina beställningar snabbt kan oförutsedda omständigheter som helgdagar, naturkatastrofer, transportstrejker eller andra händelser utanför vår kontroll orsaka förseningar. Om din leverans tar längre än 30 arbetsdagar erbjuder vi gärna en fullständig återbetalning för att säkerställa din tillfredsställelse.

Vårt Löfte: Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vi är engagerade i att uppfylla och om möjligt överträffa dina förväntningar på leveransen. Vårt team arbetar flitigt för att säkerställa att dina produkter kommer fram före den uppskattade leveransdatumet.

Kontakta Oss: Om du någonsin har frågor eller funderingar om vår leveransprocess är du välkommen att kontakta oss på hello@nordunik.se. Vi finns här för att hjälpa dig och se till att din shoppingupplevelse är inget annat än fantastisk.

Tack för att du valde Nordunik för dina shoppingbehov. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att betjäna dig med ett leende!

53 000+ Nöjda Kunder

Anslut dig till vår grupp av över 53 000 nöjda kunder

30 dagars garanti

Vi erbjuder en 30 dagars garanti på alla beställningar

Gratis frakt

Gratis snabb och försäkrad inrikesleverans inklusive spårning

100 % säker betalning

Snabb och pålitlig kassa med säkra betalningsalternativ som du kan välja